Tots els pobles

Notícies

Estàs aquí:Inici> Notícies

Benvingut a la visita del client tailandès el 17 de juliol

Temps: 2023-08-04 Accessos : 35

1

Estem encantats d'anunciar que la nostra estimada fàbrica de panells de paret interior WPC a Linyi, Xina, va tenir el privilegi d'acollir la visita d'un valuós client de Tailàndia el 17 de juliol. Aquesta visita va marcar una fita significativa en els nostres esforços comercials internacionals, ja que continuem ampliant la nostra presència al mercat global.

Durant la visita, el nostre equip dedicat va donar una càlida benvinguda a la delegació tailandesa, oferint-los una visita detallada per les nostres instal·lacions de fabricació d'última generació. Els estimats convidats van rebre una comprensió profunda dels nostres processos de producció avançats, mostrant els estàndards d'alta qualitat als quals ens adherim al llarg de cada fase de producció.

La visita va ser una excel·lent oportunitat perquè els nostres homòlegs tailandesos poguessin presenciar de primera mà les tecnologies innovadores que hem adoptat per millorar l'ecològic i la sostenibilitat dels nostres panells de paret interior WPC. Hem destacat el nostre compromís amb la preservació del medi ambient incorporant recursos renovables a les nostres pràctiques de fabricació.

A més, els nostres experts en disseny i investigació van participar en debats fructífers amb la delegació visitant, compartint informació sobre les últimes tendències i preferències dels consumidors en la indústria dels panells de paret. L'intercanvi col·laboratiu d'idees va reforçar encara més la nostra comprensió del mercat tailandès, cosa que ens va permetre adaptar millor els nostres productes per satisfer les seves necessitats i preferències específiques.

La visita va concloure amb la signatura d'un acord de cooperació a llarg termini entre la nostra empresa i l'estimat client tailandès, consolidant una associació estratègica per complir els seus requisits per als panells de paret interior WPC. Aquest acord marca l'inici d'una llarga i pròspera col·laboració, reforçant la nostra presència al mercat del sud-est asiàtic.

Mentre reflexionem sobre aquesta exitosa visita, estem agraïts per la confiança que els nostres socis tailandesos han dipositat en els nostres productes i serveis. Continuem dedicats a mantenir els estàndards més alts de qualitat, sostenibilitat i satisfacció del client mentre ens embarquem en aquest emocionant viatge de creixement i cooperació.

Avançant, la nostra empresa reafirma el seu compromís de fomentar relacions sòlides amb clients de tot el món, aprofitant les oportunitats d'avenç tecnològic i continuant sent un jugador líder en la indústria global de panells de paret interior WPC.

Per a més consultes i informació sobre els nostres productes i serveis, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Categories populars